Το όραμά μας

Ο Makis Kotris δεν φτιάχνει απλά υποδήματα κορυφαίας ποιότητας. Αυτό που κάνουμε, είναι να καθοδηγούμε για χρόνια τις τάσεις της αγοράς, δημιουργώντας μόδες που αντιστέκονται στον χρόνο και αντιπροσωπεύουν απόλυτα τις ανάγκες του κοινού μας.

Το Όραμα μας ήταν πάντα να δημιουργήσουμε ένα υπόδημα το οποίο είναι ισάξιο ή και καλύτερο από τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες. Ένα Όραμα που με τα χρόνια διαπιστώνουμε πως υλοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία.

Όντας από τις ελάχιστες Ελληνικές Βιοτεχνίες Υποδημάτων που όχι μόνο σχεδιάζουν αλλά και κατασκευάζουν στο χέρι τα υποδήματα τους, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα υψηλότερα επίπεδα συνέπειας, ποιότητας αλλά και προσιτής τιμής.

Κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες του κοινού μας, δημιουργούμε υποδήματα απαράμιλλου σχεδιασμού, πρωτοπορίας και πρακτικότητας.

Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να περπατά ελεύθερη και να μπορεί να ξεπερνά γρήγορα τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά της. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να φορά κάτι ξεχωριστό. Κάτι που δεν είναι μόνο η προέκταση του ποδιού της αλλά και της ξεχωριστή της προσωπικότητας.

Makis Kotris: Αλλάζει τον τρόπο που περπατάς στην ζωή


Τι είναι ο Makis Kotris

Ο Makis Kotris δεν απλά μια από τις κορυφαίες Ελληνικές Βιοτεχνίες Γυναικείων Υποδημάτων. Είναι κάτι διαφορετικό και μάλιστα, εξαιρετικά ποιοτικότερο. Έχοντας ως θεμέλιο την οικογενειακή επιχείρηση, πριν χρόνια δημιουργήσαμε μια Ελληνική Βιοτεχνία Υποδημάτων που μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα την σύγχρονη γυναίκα. Μια γυναίκα που έχει κερδίσει το δικαίωμα να θέλει το καλύτερο για τον εαυτό της. Στηριζόμενοι στις αρχές «Σχεδιασμός – Ποιότητα – Άνεση», έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την πίστη του κοινού που απευθυνόμαστε. Ένα κοινό που η ικανοποίηση του ήταν πάντα η κύρια προτεραιότητα μας.

Το εκπληκτικό πλεονέκτημα της Βιοτεχνίας Υποδημάτων Makis Kotris είναι πως τα υποδήματα μας είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με πάθος και μεράκι, στηριζόμενα στα υψηλότερα standards αλλά και μοναδικά σχεδιασμένα, αφού η καινοτομία και η κομψότητα ήταν πάντα ο σημαντικότερος στόχος μας.

Τα υποδήματα που κατασκευάζουμε στηρίζονται σε λεπτομερείς μελέτες και έρευνες στις κυριότερες ανάγκες των γυναικών που απευθυνόμαστε. Το βασικότερο μέλημα μας είναι η δημιουργία ενός υποδήματος που συνδυάζει στυλ, αντοχή και λειτουργικότητα.

Αν θέλεις το παπούτσι που επέλεξες να τραβάει συνεχώς τα βλέμματα, να είναι άνετο και να μετατρέπει την καθημερινότητα σου σε μια ανάλαφρη διαδρομή, τότε είσαι στο σωστό μέρος.


Διαδικασία παραγωγής


site-2-300x300.jpgsite1-300x300.jpgsite5site3site4


Follow Us | #makiskotris